Welkom bij Happy Days

Eindelijk na 10 weken verbouwen, kunnen wij op vrijdag 21 augustus weer netjes onze gasten ontvangen. Wij zullen dan beschikken over totaal 12 bowlingbanen, 8 pool tafels, en diverse amusement spellen. En ons café is verdubbeld met onze zitplaatsen.

Vanaf maandag 24 augustus gaan wij beginnen met onze nieuwe ESCAPE ROOMS. ( de ontwikkeling hiervan is in ons eigenbeheer, zodat u het altijd opnieuw kan spelen ). 1 november zal de opening zijn van de mysterieuze en duistere kamer die vol zit met geheimen en veel spanning.

 

Al meer dan 18 jaar verzorgen wij met succes diverse feesten zoals kinderpartijtjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten. Ieder jaar zorgen we er ook voor dat er een nieuwe activiteit is waarmee we u kunnen verrassen. We hebben 21 nieuwe activiteiten op locatie! Waaronder 'De Meerkamp' en 'Fun4kids'. Tevens zijn er ook weer nieuwe buitenactviteiten zoals kanoeen en de solex tour. Onze gasten betitelen ons als meest innovatieve entertainmentonderneming van Noord-Holland. En daar zijn we best trots op!

Let op! Allergenen Wet:
Het is voor ons niet te doen om aan de gestelde Europese eisen te voldoen. Wij raden u aan, als u een voedselallergie heeft om dit te melden. Bij de receptie of telefonisch van Happy Days-NH. Verdere informatie hierover volgt nog op onze site. Dus houdt u er rekening mee, dat u ten aller tijde op eigen risico eet en dat u Happy Days-NH en zijn medewerkers niet aansprakelijk kan stellen.
Ons excuus voor dit ongemak! Maar we zullen er uiteraard alles aandoen om hier alsnog rekening mee te houden.

 

Volg ons op Facebook en profiteer van speciale (kortings)acties alleen voor onze facebook fans! Druk op de 'vind ik leuk' knop.

Deel en Like onze Facebook pagina en maak kans op een arrangement. Bij de 2000 like's geven wij weer leuke arrangement weg!

Onze arrangementen brochure online bekijken?
Klik op contact (links boven in) 


Bedrijf -of personeelsfeesten organiseren? U zit met werkkosten regeling; Informeer naar onze interessante mogelijkheden. Voldoende keus en opties.


// NIEUW!

// Pannenkoeken restaurant
Het is dan zover, ons pannenkoeken restaurant is geopend. Het geeft plaats voor 4 - 120 personen voor diner. Een feest geven? ook dit is mogelijk, dit geeft plaats tot 200 personen.

// EVO-5 Lasergame
Beleef nu het lasergame met meer mogelijkheden. Speel nu in 2 tot 6 teams. Voel de spanning tijdens het spel. 

// Oud-Hollandse Spelletjes
We hebben meer dan 10 oud-hollandse spelletjes o.a. Sjoelen, Hamertje tik, Spiraal, 4 op een rij, stokvangen, vang de muis, blikgooien ect. Dit kunt u al bij boeken voor maar € 4,50 per persoon. Dit zal gespeelt worden in eigenruimte met uw eigen groep.// Wordt verwacht 2015/2016
// Uitbreiding van ons Paintball veld, van 1 naar 2 velden.
// 20.000 m2 recreatie terrein met meer dan 12 buitenactiviteiten. 
   met eigen parkeergelegenheid, toilet en was ruimte.
 
// Italiaans restaurant
// Grote pool/dart centrum ( september 2015 )
// Vergroting van verzamelcafé ( september 2015 )
// 6 extra bowlingbanen met verschillende thema's  ( september 2015 )
// Diverse Escape rooms ( oktober 2015 )

- verdere informatie volgt!


Stel geheel uw eigen arrangement samen. Ook kunt u  meteen na het invullen zien wat de kosten van uw arrangement worden. Klik hieronder op de reserveringscheck.

RESERVERINGSCHECK

Openingstijden

MA. DI. DO. vanaf 17:00

WOE. VRIJ. ZA. ZO. vanaf 14:00

Tijdens de schoolvakanties in Noord-Holland zijn wij ma t/m vr geopend vanaf 12:00 uur en zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur.

Fun4kids is dan dagelijks geopend vanaf 13:00 uur.

 
restaurant-cafe.jpg
combinatiearrangement.jpg
Top